Marianne har fundet sin hylde i Rema 1000

Ny medarbejder i Rema 1000 under fleksjobordningen.

Svendborg: REMA 1000 butikken på Tvedvej 69 i Svendborg bobler af ekstra energi. Marianne Kamph er nemlig ny medarbejder i supermarkedet.

- Marianne er en ekstra hånd i butikken og aflaster med en masse opgaver. Det giver et ekstra pift i butikken til fordel for kunderne, siger souschef i Rema 1000-butikken, Jens Møller.

Butikken på Tvedvej har fået kontakt til Marianne Kamph gennem Projekt VirksomhedsPorten. Efter en knæskade havde hun svært ved at se, hvor hun kunne bruges på arbejdsmarkedet. Hun blev via sit jobcenter henvist til projektet.

Da butikken blev kontaktet af Projekt VirksomhedsPorten, kom Marianne Kamph hurtigt til samtale. Ugen efter startede hun i praktik.

- Fordelen er at Marianne har kunnet overføre sin erfaring med kundekontakt og service. Fordi hun altid har arbejdet i servicebranchen, møder hun både de unge kollegaer og kunderne med åbent sind og godt humør. Det er ret godt set af projektet, siger Jens Møller.

Sammensætningen er så god, at Marianne Kamph allerede er blevet fastansat.

- Jeg har fundet min hylde, så mig slipper de ikke af med igen, siger hun grinende og tilføjer:

- Jeg kravlede på væggene derhjemme, så det er en fornøjelse at være i butikken og hjælpe kunder igen.

Hendes væsen passer godt til butikken, siger den tilfredse souschef.

- Marianne er nærværende og spreder et godt humør i butikken, og det kommer kunderne til gode, påpeger Jens Møller.

Marianne Kamph er 58 år gammel og har arbejdet i servicebranchen i hele sit liv. Hun blev sygemeldt med dårligt knæ for omkring to år siden. Marianne Kamph er nu fastansat 20 timer om ugen under fleksjobordningen.

Hun er ansat gennem en offentlig ordning. Projekt VirksomhedsPortens gennemføres med midler fra EU's Socialfond, som er tildelt af Syddansk Vækstforum. Projektet gennemføres af den registrerede socialøkonomiske virksomhed Virksomhedsporten A/S og undervisningsinstitutionen Tietgen. (pcb)

Projekt virksomhedporten LinkedIn

Kilde: Ugeavisen Svendborg - 28/2-2017 (side 5)