Titel
Jobbeskrivelse

Vi søger en samlende profil med blik for strategi og mennesker Institut for Politik og Samfund er nydannet i efteråret 2019 efter en organisatorisk omlægning af Det Samfundsvidenskabelige Fakultets institutter. Hermed er der sket en skærpelse af både fakultetets og institutternes faglige profiler. Du kommer til at stå i spidsen for et helt nyt institut og skal således som en vigtig hovedopgave sikre både den overordnede strategiske retning for instituttet og de konkrete rammer for medarbejdernes trivsel og udvikling i den nye organisation.

Læs mere

Til vores team af konsulenter og behandlere søger vi en ny kollega, som brænder for at skabe resultater, og gøre den rigtige forskel i sårbare børn, unge og familiers liv. Hvis du går efter den faglige udfordring i at arbejde med forskelligartede specialpædagogiske opgaver, brænder igennem i det professionelle relationsarbejde og er en tydelig rollemodel for udsatte børn og unge samt familier – så vil vi glæde os til at hilse på dig!

Læs mere

Fonden Kanonen er en Danmarks største udbydere af botilbud til udsatte unge...

Læs mere

Arbejdsopgaverne består hovedsageligt af pakke– og montagearbejde, vedligeholdelsesopgaver, oprydning samt ad hoc opgaver efter aftale.

Læs mere