En solstrålehistorie i Gudme

Ea Susanne Sørensen er efter en hård periode som ledig med lange, uforløste praktikforløb nu landet i en drømmestilling hos Gudme Slagteri. Her er der ingen dumme spørgsmål, og der bliver taget hensyn til Eas specifikke behov.

Da Christina Jespersen Smith og Ea Susanne Sørensen så hinanden i øjnene for første gang, var der ingen tvivl. Det var et perfekt match for begge parter, og Christina var ikke i tvivl om, at hun ville tilbyde Ea en ansættelse. De blev dog enige om at starte ud med et 14-dages praktikforløb, (der normalt strækker sig over 4 uger), og efter de 14-dage var kemien blot blevet endnu bedre. Ea havde klaret arbejdet til fuld tilfredsstillelse, og derfor kunne hun starte som fleksmedarbejder i Gudme Slagteri.

Ansættelsen har været en enorm lettelse for Ea, der beskriver Gudme Slagteri som den bedste arbejdsplads, hun nogensinde har været på. Og det skyldes ikke kun de gode arbejdsopgaver, men også Christinas stærke og omfavnende lederegenskaber. Det er altid dejligt at komme på arbejde.

”Jeg har følt mig velkommen og tilpas fra starten,” fortæller Ea. ”Og så bliver man bare ekstra motiveret for at gøre det godt, når man har en så fantastisk chef som Christina.”

Ea har en faglig baggrund med masser af år som fabriksarbejder inden for fødevarebranchen, men det er ikke blot hendes faglige kunnen, der har imponeret Christina. Roserne strømmer ud af hende, da hun bliver bedt om at bedømme Eas betydning for slagteriet.

”Ea har været en både faglig og social gevinst,” fortæller Christina. ”Hun har været super til hurtigt at tilpasse sig teamet, og hendes gode humør og mange års erfaring kan man jo kun være glad for. Hun har på mange måder skabt sit eget job hos os, da hun har gjort sig selv uundværlig.”

Hanne Bøgelund, der er virksomhedskonsulent hos projekt VirksomhedsPorten, et 5-årigt EU Socialfondsprojekt, hvor ledige på kanten af arbejdsmarkedet trænes, opkvalificeres, støttes og opnår job, har stået for at formidle kontakten mellem Christina og Ea. Det var Ea selv, der gjorde opmærksom på, at Hanne skulle holde lidt ekstra øje med hende til stillinger som disse, og allerede to uger efter var Ea landet hos Gudme Slagteri. En stor succes for begge parter, og Ea kommer da også tilbage til projekt VirksomhedsPortens afdeling i Svendborg omkring en gang om måneden for at fortælle sin historie til de andre kandidater.

Ea har fundet sig en arbejdsplads, hvor hun føler sig som en del af en lille familie, og så kan man jo ikke bede om mere fra et projekt som VirksomhedsPorten.

Ejer og medarbejder i omfavnelse – Christina og Ea viste sig som det perfekte match; både fagligt og socialt
Ejer og medarbejder i omfavnelse – Christina og Ea viste sig som det perfekte match; både fagligt og socialt