Tilbage til medarbejderoversigt

Annette Bjerregaard Christensen

Jeg har en baggrund inden for den finansielle sektor som bankrådgiver,  hvor jeg gennem 27 år har rådgivet private kunder på det økonomiske område, samtidig har jeg været tillidsmandsrepræsentant for mine kollegaer. Sideløbende med mit job har jeg taget en Integrativ Coach- og Terapeut uddannelse i Århus på 2 år.

I 2017 afsluttede jeg overbygningen til psykoterapeut. Et spændende supplement til min øvrige uddannelse, da jeg brænder for at arbejde med mennesker og hjælpe den enkelte med, at blive den bedste udgave af sig selv. Alt med en coachende tilgang,  der tager udgangspunkt i troværdighed og ligeværd.

Min primære opgave hos Ramsdal Virksomhedsportenbestår i, at lytte, give inspiration og vejledning til den enkelte kandidat samt give værktøjer til den fremtidige jobsøgning, så vejen mod jobbet bliver en god oplevelse, hvor der sker løbende sparring og den enkelte får støtte, der hvor behovet er. Jeg arbejder blandt andet med personlig udvikling, optimering af CV samt ansøgningsmateriale, det at gøre et mål specifikt og målbart, værdiafklaring samt motivation – som er det, der driver os alle.

Se ud og opdag, føl og værdsæt livet og se indad med accept, nysgerrighed og glade øjne.