Anbefaling fra tidligere forløbsdeltager

Tidligere forløbsdeltager, hos Ramsdal Kompetence & job, roser- og anbefaler os.

I de første 1½ år efter min godkendelse til fleksjob var jeg igennem et par forløb i offentligt regi, uden at det lykkedes for mig eller mine vejledere at finde noget job. På dette tidspunkt var jeg ret desillusioneret mht. fremtidsprospekter.

Jeg blev så henvist til "ekstern aktør", som var Ramsdal-gruppen. Det blev mit held.

Allerede fra første færd var det tydeligt, at min tilstillede konsulent (Michael) ikke ville stille sig tilfreds med en løsning, som ikke var baseret på mine personlige kvalifikationer, ambitioner og menneskelige kvaliteter. I løbet af ganske få møder fik vi arbejdet os frem til en plan, og vi tog fat på det konkrete arbejde med at skaffe kontakt til arbejdsgiveren. Michael havde ikke kun de rette kontakter, han gav mig også mod til at forfølge planen, og efter lidt tid "med is i maven" fik jeg jobbet!

Jeg vil defor gerne anbefale Ramsdal-gruppen til alle, der står i en mere eller mindre uigennemskuelig jobsituation. Konsulenterne er ikke alene professionelle og engagerede, men lægger også megen kærlighed og fine menneskelige kvaliteter i arbejdet.

- Jens Peter Pedersen