SUPERWERK PÅ VEJ MOD NYE MÅL

Den socialøkonomiske virksomhed Superwerk A/S er flyttet til nye lokaler i Kildemose City, Kildemosevej 11A i Odense.

- Vi får nye muligheder med plads til nye produktioner, som vi ikke har haft i det tidligere lejemål, siger afdelingsleder Anja Michele Møller i Superwerk og fortsætter:

- Vi fortsætter med den upcyckling, som vi er kendt for – og nu kan vi påtage os pakke-montageopgaver mv. fra virksomheder, som har brug for underleverandører, der kan støtte op om kerneopgaverne. I vores samarbejde med Odense Kommune er det vigtigt, at vi stiller de rette rammer til rådighed, så vores virksomhedskultur fremstår tydelig for de unge mennesker, der kommer i forløb hos os. Det er i rammerne af en egentlig virksomhed, som drives på markedsvilkår, at vi oplever, at vore deltagere udvikler sig bedst. Ved at tilbyde gode og attraktive rammer signalerer vi også vores respekt for såvel medarbejdere, som de unge ledige, der er i forløb hos os.

Superwerk skaber moderne design af genbrugsmaterialer. Virksomheden er grundlagt af KFUM's Sociale Arbejde og fusionerede med Virksomhedsporten den 1. september 2016. Dermed fik Superwerk adgang til produktionsapparat og kompetencer i fem andre kommuner.

Virksomheden er registreret som socialøkonomisk virksomhed og har 13 medarbejdere samt 17 forløbsdeltagere fra Odense Kommune.

Kilde

8. marts 2017. Af kommunikationskonsulent Torben Lindberg.