Ramsdal er nomineret til Entrepreneur Of The Year 2017

Vi fokuserer i langt højere grad end tidligere på ”den dobbelte bundlinje”. Et øget fokus på den sociale kapital og udviklingen af vores ydelser inden for socialøkonomi vil være afgørende for vores fortsatte udvikling og vækst.

Vi er meget stolte og beærede over, at vi i Ramsdal Gruppen er blevet udpeget til at være kandidat til EY Entrepeneur Of The Year i 2017. Væksten er glædelig i sig selv, men det faktum, at vi samtidig har været i stand til at omstille vores forretning til en ny virkelighed, er en mindst lige så stor glæde for os.

EY Entrepreneur Of The Year hylder hvert år de bedste vækstskabere i Danmark. Kriteriet for at blive udvalgt er, at virksomheden er med til at ændre den måde, verden fungerer på. Virksomhedens ledelse skal også have mod og passion til at føre sine drømme ud i livet for at blive nomineret.

Det er endvidere et krav, at virksomhederne lever op til konkrete vækstmål, og kriterierne for at blive nomineret tager med andre ord afsæt i både konkrete nøgletal og måden at drive virksomhed på.

Ramsdal Gruppen er kendt for at skabe gode resultater for både vores kunder og for os selv. Men vigtigst af alt, så har vi også været med til at skabe gode resultater for tusindvis af kandidater, som vi har hjulpet med at finde den rette hylde på arbejdsmarkedet.

Vi har tidligere været en virksomhed med et særligt fokus på indtjening. I dag fremstår vi som en virksomhed, der i lige så høj grad er med til at sikre, at borgere på kanten af arbejdsmarkedet får mulighed for at bestride et job. Vi oplever, at både vi og vores kunder rent faktisk skaber en endnu bedre forretning, når vi er opmærksomme på at fokusere på den dobbelte bundlinje.

Dette hensyn har vi derfor valgt i stor udstrækning at implementere i vores selskaber, og en stigende del af vores medarbejdere er i dag ansat på særlige vilkår. Det synes både kolleger og kunder godt om, og det er vores opfattelse, at kunderne lægger mere og mere vægt på social ansvarlighed. Vi forventer desuden, at især offentlige myndigheder i stigende omfang lader dette element indgå i forbindelse med det fremadrettede samarbejde med private virksomheder.

Karl-Erik Nielsen

Adm. direktør

EOY_Autosignatur_2017.jpg