Hurtig proces og den helt rigtige fastansættelse, sådan!

Stort tillykke med fastansættelsen, Elisa!

Tilbage i september ønskede vi vores (nu tidligere) vikar, Zygimantas, tillykke med fastansættelsen ved Leman.

Nu står vi her igen, denne gang med Elisa – og vi har svært ved at få armene ned. Meget vand er løbet under broen siden da, men historien hér er et skriv værd.

Gensidigt samarbejde er vejen til succes

Særligt for Elisas fastansættelse har været processen – det er nemlig gået utroligt stærkt.

På vores kontor i Horsens blev vi kontaktet af Leman, der havde en ledig stilling, som de havde svært ved at få besat. Vores konsulenter kiggede vores database igennem og fandt her en potentiel perfekt kandidat; nemlig Elisa. Efter en kort prøveperiode er Elisa nu blevet fastansat ved Leman.

Elisa var til samtale på vores kontor i Horsens torsdag, fredag var hun ude og snakke med Leman og mandag startede Elisa på det arbejde, der nu har sikret hende en fastansættelse. Det kan vi alle være stolte af!

"Ramsdal Profil Match reagerede hurtigt på vores henvendelse, og vendte hurtigt retur til os med en potentiel kandidat. Efter en kort prøveperiode, stod det os klart at Elisa var det helt rigtige match. Vi er yderst tilfredse med den hurtige reaktionstid, og service vi har fået ved Ramsdal Profil Match. Varme anbefalinger herfra". Sådan lyder den skønne anbefaling fra Lemans, Marie Thinggaard.

Vi vil fortsat gøre alt, hvad der står i vores magt, for at leve op til de flotte ord og den varme anbefaling. Tak.

Fra alle ved Ramsdal Profil Match: kæmpe stort tillykke til Elisa med fastansættelsen, og til Leman for endelig at have fundet den rette kandidat!

Hvad kan vi gøre for dig?

Ønsker du/I at høre, hvad vi kan gøre for din/jeres virksomhed, så kontakt vores Sales Managere, Søren Jeppesen (billedet, venstre) i Jylland og på Fyn eller Jonas Valgrind på Sjælland.

Ønsker du, at få et job med muligheder for en fastansættelse, så kontakt vores rekrutteringsafdelinger i enten Jylland og på Fyn eller på Sjælland og hør, hvad vi kan gøre for dig!