Endnu en fastansættelse - stort tillykke til Zygimantas Miliunas

Endnu en af vores vikarer er blevet fastansat - og det er vi altså stolte af!

Det sker ofte, at vores udsendte vikarer tilbydes en fastansættelse og dermed tager skridtet fra en midlertidig vikarstilling til fastansættelse ved en pågældende virksomhed. Vi er evige taknemmelige og stolte hver gang det sker – vi kan faktisk ikke få armene ned.

Vi er stolte og glade for at kunne ønske Zygimantas Miliunas (billedet, højre) tillykke med fastansættelsen ved Leman!

En succeshistorie

Da vi blev kontaktet af Leman, var det med ønske om to nye vikarer, til deres lagerhotel i Taulov. Stillingerne havde de selv haft problemer med at udfylde, hvilket fik dem til at henvende sig til os, i Ramsdal Profil Match. De ønskede opstart allerede dagen efter, og det fik de! To styks – dagen efter.

Vi havde tidligere haft Zygimantas ude ved andre virksomheder og vores kendskab til ham var derfor særdeles godt. Zygimantas passede perfekt ind i den profil, som Leman ønskede, og Zygimantas startede derfor som vikar ved Leman dagen efter ordren blev lagt.

Mandag d. 17. september 2018 havde Zygimantas været vikar ved Leman i 13 uger og hans indsats blev belønnet med en fastansættelse!

Men det er ikke kun for Zygimantas og for os, i Ramsdal Profil Match, at dette er en sejr. Også ved Leman er de glade for samarbejdet og resultatet: "Ramsdal Profil Match kunne hjælpe os hurtigt. De finder de rigtige profiler til os, hvilket vi er rigtig taknemmelige for. Vi er yderste tilfredse med den måde De har hjulpet os på, siden vi startede samarbejdet. De yder en service og har en professionel tilgang til at hjælpe os, som kunde. De er rigtig dygtige til at sættes sig ind i vores problemstillinger. Så de bedste anbefalinger herfra til Ramsdal Profil Match", sådan siger Division Manager, Thomas Ammentorp fra Leman.

Vi glæder os til et fremtidigt ligeså godt samarbejde.

Fra alle ved Ramsdal Profil Match: kæmpe stort tillykke til Zygimantas Miliunas med fastansættelsen, og til Leman for endelig at have fundet den rette kandidat!

Hvad kan vi gøre for dig?

Ønsker du at høre, hvad vi kan gøre for din virksomhed, så kontakt vores Sales Managere, Søren Jeppesen (billedet, venstre) i Jylland og på Fyn eller Jonas Valgrind på Sjælland.