CSR People Prize vinder 2017

Nyskabende samarbejde mellem Ramsdal, Elite Miljø, Ikast-Brande Kommune og 3F, giver Elite Miljø eftertragtet CSR People Prize.

Elite Miljø var med i kapløbet om CSR People Prize, som blev uddelt ved konferencen ”Grib verdensmålene” i Industriens Hus

I partnerskab med Ramsdal, har Elite Miljø, Brande-Ikast Kommune og 3F skabt en helt ny samarbejdsform, hvor udbud af rengøringsopgaver kombineres med en ekstraordinær indsats for, at skaffe langtidsledige i job.
Med denne nye model, nåede Elite Miljø i finalefeltet til den eftertragtede pris - og vandt.


Udover den store anerkendelse, blev Ramsdals projekt, sammen med Elite Miljø, også omtalt af både beskæftigelsesminister, Troels Lund Poulsen, Cabi Direktør, Mette Rønnau og Kommunaldirektør, Henning Hansen.

Selvom det er Elite Miljø, som har vundet prisen, så blev der ikke lagt skjul på, at det netop er den unikke partnerskabsmodel mellem Elite Miljø, Ikast-Brande Kommune og Ramsdal, som har skabt de gode resultater.
På bare ét år, er det lykkedes at få 7 mennesker bragt fra mangeårig passiv forsørgelse til selvforsørgelse – det giver, udover de store menneskelige gevinster og loyale medarbejdere i Elite Miljø, en samfundsøkonomisk gevinst på 5.000.000 kr.
Det må siges, at være en god businesscase for alle.

For mere info omkring projektet - kan du kontakte direktør Heidi Refsgaard Steensen på tlf. 2523 0332 eller mail hs@ramsdalgruppen.dk

Læs også gerne pressemeddelelsen fra Virksomhedsforum for Socialt Ansvar, hvor du kan læse meget mere omkring det nyskabende arbejde/projekt!