Tilbage til medarbejderoversigt

Ulrikka Jacobsen

Beskæftigelsesfaglig konsulent Virksomhedsporten

Ulrikka Jacobsen

Oprindelig er jeg uddannet ernæringsassistent, og har arbejdet som sådan i 15 år, indenfor sygehuskøkken, kantine og højskole køkken. Dette har givet mig, at jeg har et godt overblik, er struktureret i mit arbejde og arbejder bedst med mange bolde i luften.

Derudover er jeg uddannet socialrådgiver, og har arbejdet indenfor psykiatrien, mødrerådgivningen, Kræftens Bekæmpelse og senest i nogle år indenfor beskæftigelsesområdet, her primært fleksjob.

Jeg er efteruddannet indenfor konflikthåndtering og sorg, tab og kriseområdet.

Som beskæftigelsesfaglig konsulent, ved Virksomhedsporten Svendborg, arbejder jeg med udvikling og afklaringsforløb på alle målgrupper, hvilket jeg er godt rustet til - både fagligt og personligt.

Derudover arbejder jeg med målgruppen de 18 til 30 årige, med de udfordringer de har. Dette med fokus på uddannelse og arbejde. Ved denne målgruppe arbejder jeg gerne på en motiverende og inspirerende måde, som rollemodel til videreudvikling med deres drømme og ønsker for øje.

Mit arbejde bygger på borgerens ressourcer i et tillids- og respektfyldt møde hvor vi sammen finder frem til hvad der virker.