Tilbage til medarbejderoversigt

Laila Magnusson

Assistent Virksomhedsporten

Gennem mit hidtidige arbejdsliv i det private erhvervsliv, har jeg været i berøring med mange mennesker. Det har givet mig en god erfaring indenfor kommunikation, undervisning af nye medarbejdere samt en masse administrativ erfaring.

Jeg har blandt andet været ansat som supporter i produktionsvirksomheder og udlejningsassistent i et Boligselskab. Også som kursussekretær i Ramsdal Herning for år tilbage. Og det var på det tidspunkt jeg vidste at jeg ville tilbage til den branche. Den chance fik jeg i 2016, hvor jeg blev ansat i Job & Kompetence, team Herning. Her fik jeg folk ud i praktikker, der kunne være døråbner til deres nye arbejdsliv. Og bedst af alt …… nogle kom i arbejde bagefter.

Efter ansættelsen i Herning var jeg ikke i tvivl. I mit fremtidige arbejdsliv ville jeg arbejde i et mere ”menneskebaseret miljø” end hidtil.

Nu har jeg som assistent for den daglige ledelse i Virksomhedsporten Ikast fundet min nye hylde. Her nyder jeg mine mange forskellige opgaver, men først og fremmest samarbejdet med det team, der benhårdt arbejder på at skabe udvikling for vores henviste borgere.