Tilbage til medarbejderoversigt

Inger Voldum

Afdelingsleder Virksomhedsporten

Baggrund

Jeg har mange års erfaring indenfor beskæftigelsesområdet og rehabilitering.

Uddannelse:
Ergoterapeut, kognitiv terapi, NLP coach, iværksætter, handicaprideinstruktør, Sensory Profile, Klinisk vejleder. Autodidakt kunstterapeut.

Virksomhedsejer i 6 år og 21 års ansættelse i det offentlige og private indenfor:
Psykiatri/sociale færdigheder, sansemotorik/handicapridning/rideergoterapi, undersøgelse, behandler/træner, miljøterapi, aktivering/værksteder, samtaler, motivere, afklaring af arbejdsevne, konsulent, udarbejde materiale, eksaminator. Journalføre/afrapportere. Børn/unge, voksne/ familier. Undervist og afholdt oplæg. Klinisk underviser af ergoterapeutstuderende. Bestyrelsesarbejde.
Samarbejde: Lokale/interne kollegaer. Eksternt fx Jobcentre, PPR og Familieafdeling. Uddannelsesinstitutioner. Private virksomheder/skoler/børnehaver. Ergoterapeutforeningen.

Arbejdsområder

Jeg er daglig ansvarlig i Virksomhedsportens afdeling i Ikast.

Ledelsesmæssige opgaver:
Personale, intern strategi, skabe en sund virksomhed.

Beskæftigelsesfaglige opgaver:
Udviklings- og afklaringsforløb, mentor, etablere virksomhedspraktikker, afrapportere til jobcenter, sikre progression, udarbejde kvartalsrapport.

Tilgang til løsning af opgaver , metoder og lign.
Jeg er opsøgende og udadvendt i forhold til gennemførelse af mine opgaver. Er ærlig, god til at lytte og skabe kontakt. Har et godt overblik, er struktureret, analytisk og holistisk. Er god til at formulere mig. Er vant til at takle negativitet og problemer, har øje for de små udviklingstrin og støtter personer til vækst. Tænker innovativt og ud af boksen. Er positiv.

”Hvis man bliver ved med at gøre det samme, som man plejer, får man det samme resultat, som man plejer.”