Fuldtid Print

Tilbudsleder - Risskov

Tag et spændende nyt job hos én af Nordens største entreprenører og vær med til at sætte dit præg på dansk byggeri og infrastruktur.

Vi skal bruge en fagligt dygtig og udviklingsorienteret profil til en ny position som tilbudsleder i Anlæg Vest med base i Risskov. Som vores nye tilbudsleder vil du få en spændende dagligdag med stor indflydelse på vores tilbudsarbejde og gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Om jobbet

Din tid vil du fordele på dels eget kalkulations- og tilbudsarbejde og dels intern koordinering og teamledelse. Du får ansvaret for tilrettelæggelse af effektive og ensartede arbejdsprocesser i Anlæg Vest i forbindelse med tilbudsafgivelse og for at forankre dette blandt sektionens øvrige tilbudsberegnere. Vi bruger Sigma som kalkulationssystem. Endvidere sikrer du koordinering med øvrige sektioner og afdelinger i MTH DK, og du skaber overblik over deadlines og faglig kvalitet i såvel den enkelte tilbudsproces som det samlede tilbudsarbejde i Anlæg Vest.

Med udgangspunkt i SalesForce følger du med i og har overblik over tilbuds-pipelinen. Kunderne er både offentlige og private bygherrer, og projekter er ofte nogle af de helt store i den danske bygge-/anlægsbranche.

Du er med reference til Afdelingsdirektøren  for Råhus og Beton ansvarlig for tilbudsteamets øvrige beregnere.

Det ønsker vi os

Du motiveres af styring og ledelse samt organisering af effektive arbejdsprocesser. Du har et godt overblik, du er god til at organisere, og du er først tilfreds når ”klaveret spiller”. Du er tydelig og dygtig til at kommunikere i både skrift og tale, og du har en god fornemmelse for at få et samarbejde til at fungere. Du er en god netværker - samarbejdspartnerne er mange, og en udadvendt og kontaktskabende natur er en nødvendighed i jobbet.

Fagligt har du naturligvis et godt kendskab til bygge-/anlægsbranchen og til tilbudsarbejde fra en tidligere funktion som tilbudsleder/beregner. Du har en byggeteknisk uddannelse og gerne kendskab til Sigma. Du har erfaring med at analysere bygherrens behov og krav ud fra et udbudsmateriale, gerne i store udbud. Du har en skarp pen og er dygtig til at skrive konkret, klart og fængende, og du er med din baggrund i stand til at skærpe det faglige niveau i vores tilbudsarbejde.

Det får du

Det er som nævnt et helt nyt job, og det betyder, at du selv skal være med til at skabe det! Noget ligger fast, men andet gør ikke, og du får således mulighed for, med det som du kan og interesserer dig for at definere jobindholdet og præge afdelingen i de kommende år.

Du får et job i en velfungerende afdeling med et godt kollegaskab og i en virksomhed med en positiv samarbejdskultur. Fungerer du bedst i en virksomhed hvor holdninger og værdier ikke bare er tilfældige ord, men faktisk betyder noget i dagligdagen – så er MT Højgaard stedet for dig. Ord som: ”vi begår alle fejl, men vi vinder og taber sammen”, ”vi tror på værdien af medindflydelse og medansvar” og ”vi kan kun blive bedre, hvis vi arbejder sammen” – er noget af det vi tror på i MT Højgaard.

Få mere at vide og send os din ansøgning

Vi ser frem til at få en ansøgning og CV fra dig så hurtigt som muligt. Ansøgningen må meget gerne være kort, men læg gerne lidt flere kræfter i dit CV, således at vi kan se din baggrund. Vi gennemfører løbende samtaler.

Hvis du vil vide mere er du meget velkommen til at kontakte Carsten Andersen (tlf. 2815 6844) eller Jan Thomsen (tlf. 4040 7719) fra Ramsdal Executive, som hjælper med denne rekruttering. Send venligst din ansøgning til ans@ramsdalgruppen.dk

Om os

MT Højgaard Danmark er en af Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder. Vi skaber de rum, vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i mere end 100 år. Vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. Mød os på https://mth.dk/