Deltid Print

Salgsassistenter til smykkebutik på Strøget

Søger du et job, hvor du skal håndtere materialer af højeste kvalitet? Et job, hvor serviceniveauet skal være ekstraordinært og attituden ligeså? Vil du være en del af en større virksomhed, i et eksklusivt segment, placeret midt på Strøget i København?


Sammen med vores kunde søger vi lige nu salgsassistenter til smykkebutik på Strøget.

Dit kommende job

Indledningsvist vil dit kommende job primært bestå af promovering. Frem til nytår skal du, alene eller sammen med en kollega, stå ude foran butikken, hvor der vil være lidt at spise og drikke, samt musik. Målet her, er at give kunderne en god oplevelse og et stort smil – allerede inden de går ind i butikken. Der vil være et ’lykkehjul’ med præmier, som du skal stå for og generelt sørge for en god stemning, som har til hensigt at få folk ind i selve butikken. Du vil få udleveret en jakke med logo ved opstart. Jobbet er med henblik på fastansættelse, såfremt der er gensidigt ønske om dette. Bliver dette aktuelt, vil de efterfølgende arbejdsopgaver være i butikken. For at kunne indgå som en velfungerende del af teamet, forventes det, at du:

  • Er smilende, udadvendt og har god energi
  • Er velsoigneret og i trit med butikkens varer, nemlig smykker
  • Er selvstændig og imødekommende, men også en teamplayer
  • Besidder et højt servicegen

Arbejdstider og vilkår

Der er opstart hurtigst muligt!

Vagterne ligger både i hverdage og weekender og løber fra klokken 12.00 til enten 18.15 eller senest 19.15.

For nu er vagtplanen til og med lørdag i uge 52, hvorefter der skal tages stilling til en fastansættelse. Her vil en personlig vagtplan blive udarbejdet.

Virksomheden

Virksomheden sælger smykker af højeste kvalitet og gør op med tidligere tendenser og alt for høje priser i branchen. Butikken på Strøget i København er karakteristisk for sin indretning, som de selv kalder ”cool, klub-lignende og frisk”. Butikken drives af entusiastiske medarbejdere, der rådgiver og betjener i øjenhøjde.

Er dette et job for dig?

 For at søge stillingen skal du oprette en profil på vores hjemmeside https://ramsdalpt.peopletrust.dk/candidate/ og tilføje dit CV og ansøgning.

Frygt ej - det er ligetil!

Vi glæder os til at høre fra dig.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på 56 66 06 86.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.