Andet Print

Lager- og logistikmedarbejdere - med både fingerfærdighed og truckcertifikat

Har du erfaring med truckkørsel? Kunne du tænke dig at arbejde i en virksomhed, hvor personale- og miljøpolitik sættes øverst på listen? En mangfoldig virksomhed, hvor kollegaer hjælper hinanden og der er højt til loftet? Så bliv truckfører for vores kunde i Herlev.

Gode arbejdsopgaver – glade medarbejdere

Din kommende arbejdsplads ligger i Herlev, hvor dine kommende kollegaer trives med arbejdsopgaver, såvel som virksomhedens overordnede målsætninger og personalepolitik. Blandt dine kommende arbejdsopgaver vil være samleopgaver, hvor slanger skal samles med koblinger og andre elementer, samt kørsel med truck. Til udførsel af arbejdsopgaverne kræves det altså, at man er en smule fingerfærdig og har en let tilgang til den tekniske forståelse bag produkterne. Desuden forventes det, at:

  • Du har truckcertifikat og erfaring med kørsel af truck
  • Er ansvarsbevidst – både på egne, men også på andres vegne
  • Er fingerfærdig og besidder en let teknisk forståelse
  • Taler og forstår engelsk

Arbejdstid

Der er tale om et længerevarende vikariat, dog med gode muligheder for efterfølgende forlængelse eller fastansættelse. Der arbejdes fra kl. 15.00-23.00 mandag til torsdag, og fredag til noget tidligere. Der arbejdes med fleksible arbejdstider, så det kan tilpasses din dag/aften.

Der er opstart hurtigst muligt – hvorfor der afholdes samtaler løbende.

Virksomheden

Virksomheden er tilbage fra 1960 og blev dengang grundlagt som gummi- og slangegrossist. I dag er der over 50 medarbejdere, hvoraf cirka 30 arbejder på lagret. Varesortimentet er, i takt med virksomheden, også vokset betydeligt, og i dag forhandles der hydraulik, transmissioner, løftegrej, pneumatik, teknisk gummi og meget, meget mere. Virksomheden er i dag førende på det danske marked indenfor hydraulik, slanger og alle former for gummivarer. Fra et centrallager sikres der høj kvalitet og dag-til-dag levering.

Virksomheden har et stort fokus på mangfoldighed, og på lagret er der en "rå, men kærlig tone".

Lyder det ikke meget godt?

For at søge stillingen kan du oprette en profil på vores hjemmeside https://ramsdalpt.peopletrust.dk/candidate/ og tilføje dit CV og ansøgning. Du kan også sende os en videoansøgning eller dit CV med billede til truck@profilmatch.dk mærket "Herlev truck".

Inviteres du til en samtale, vil du blive bedt om at fremvise en kopi af din straffeattest.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på 56 66 06 86.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.