Fuldtid Print

Beskæftigelsesfaglig medarbejder 37 timer/uge til Virksomhedsporten

Hvem er vi? Virksomhedsporten er en arbejdsplads, hvor mennesker genvinder selvrespekten og livskvaliteten – og opnår personlige, sociale og faglige kompetencer, som er vigtige i en professionel arbejdssituation

 

Virksomhedsporten er en socialøkonomisk virksomhed, hvor formålet er at drive virksomhed på markedsmæssige vilkår og med et beskæftigelsesmæssigt perspektiv. Hos Virksomhedsporten har vi specialiseret os i at være underleverandør for andre virksomheder, og udføre rutineprægede eller forefaldende opgaver, så vores kunder kan fokusere på kernekompetencerne og anvende de interne ressourcer optimalt.

Til Virksomhedsporten søger vi nu en beskæftigelsesfaglig medarbejder.

Vi samarbejder med jobcentre om gennemførelse af udviklingsforløb for borgere på kanten af arbejdsmarkedet. De unge med forskellig baggrund får således mulighed for hos os at udnytte og udvikle deres ressourcer og arbejdsevne bedst muligt.

Opgaven
Dine arbejdsopgaver består hovedsageligt af motiverende og udviklende samtaler samt skriftligt arbejde i forbindelse med progressionsmålinger på de henviste deltagere, virksomheden har i forløb.

Du vil blive en del af en organisation, som hele tiden er i stand til at skifte gear, og du vil møde et team af kolleger, der alle brænder for at skabe resultater af høj kvalitet. Du vil i øvrigt altid have mulighed for at få den fornødne sparring og faglige støtte i det daglige arbejde.

Vi holder ferielukket i ugerne 29 og 30.

Hvem er du?

  • Du har en relevant beskæftigelsesfaglig baggrund
  • Du har erfaring i at arbejde med udsatte ledige og gerne med unge
  • Du har et vist kendskab til lovgivningen på beskæftigelsesområdet
  • Du er stærk skriftlig og god til at strukturere dit arbejde
  • Du er tillidsvækkende, empatisk og loyal
  • Du er en god rollemodel for vores forløbsdeltagere, og du har drive og gejst, der smitter
  • Du trives med at have mange bolde i luften på én gang og har et godt overblik
  • Du er samtidig et ordensmenneske med gode IT-færdigheder
  • Du er mødestabil – og klar til at yde en særlig indsats, når det er nødvendigt
  • Du har kørekort til personbil

Flere oplysninger
Du kan læse mere om os på: www.ramsdalgruppen.dk/virksomhedsporten

Du er også velkommen til at indhente flere oplysninger om jobbet hos områdechef, Vinnie Lerche, på tlf. 25230554 eller beskæftigelsesfaglig leder, Stinne Simonsen, på tlf. 28 70 14 52

Ansøgningsfrist
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi indkalder løbende egnede kandidater til samtale. Vi opfordrer derfor alle interesserede kandidater til at søge hurtigst muligt - uanset alder, køn og etnisk herkomst.

Ansøgningsfrist
Ansøgning sendes pr. mail til ans@ramsdalgruppen.dk
– senest mandag 1. juni, 2019.