SOCIALØKONOMISK DESIGNVIRKSOMHED

Vi giver tøj, kostumer, møbler og rum nyt liv og nye funktioner


Superwerk er en Socialøkonomisk Virksomhed som sælger, restaurerer og redesigner genbrugstøj, møbler og kostumer i en charmerende fabriksbygning i Odense. Superwerk laver desuden bestillingsopgaver i forbindelse med design af rum og objekter til virksomheder, institutioner og privatpersoner.  

Superwerk er tilknyttet KFUM’s Sociale Arbejde og er tidligere kendt under navnet KoFaUM design.

Superwerk udspringer af KFUM Genbrug Odense, der siden 1995 har haft kontanthjælpsmodtagere i aktivering, både straksaktivering og afklaring af de helt unge, og senere alle aldersgrupper og nationaliteter. Sammen med Superwerks professionelle designere og faglærte håndværkere, udvikler og producerer deltagerne tøj, kostumer, møbler og rum af høj kvalitet. Virksomheden er miljøvenlig og arbejder med genbrug i fem værksteder: butik og tøjsortering, træværksted, malerværksted, møbelpolstring, værksted for tekstil, beklædning og kostumer.

Superwerk er en arbejdsplads, hvor mennesker genvinder selvrespekten og livskvaliteten – og opnår personlige, sociale og faglige kompetencer, som er vigtige i en professionel arbejdssituation.

Porten til arbejdsmarkedet


Projekt VirksomhedsPortens overordnede fokus er at øge arbejdskraftudbuddet og tilføre værdifuld og afprøvet arbejdskraft fra kandidatgruppen "på kanten af arbejdsmarkedet" til virksomheder i Region Syddanmark.

Læs mere
“I KFUM’s Sociale Arbejde glæder vi os over det nye samarbejde, som forener det bedste fra flere verdener om en indsats for mennesker, der har brug for støtte til at komme videre i uddannelse eller arbejde.”

Morten Skov Mogensen, generalsekretær, KFUM’s Sociale Arbejde.

Tydelig ledelse giver tilfredse medarbejdere


Klar og tydelig ledelse, en ledergruppe der repræ- senterer en bred variation af kompetencer og holdninger, og et ledelsesrum med højt til loftet er den bedste opskrift til at sikre, at private virksomheder og offentlige institutioner indfrir målsætningerne og fastholder et godt arbejdsmiljø.

Læs mere

Ikast-Brande åbner træningscenter for langtidsledige


Som de første i landet får Ikast Brande Kommune nu et træningscenter, hvor langtidsledige kan komme ind og prøve at arbejde.

Læs mere

Direkte fra jobtræning til arbejdsmarked: Banebrydende samarbejde viser nye veje


Langtidsledige garanteres job, og flyttes fra passiv forsørgelse til at blive en aktiv del af arbejdsmarkedet i nyt banebrydende samarbejde.

Læs mere

Modtag nyheder

Få nyheder fra Ramsdal Gruppen direkte i din indbakke

Ledige jobs


Truckføre til verdensomspændende firma Taastrup

Til vores kunde i Taastrup, søger vi til dagsholdet en frisk truckføre som har god erfaring med kørsel af rækketruck.

SÆLGER – med mange talenter! Horsens

Vi søger en ambitiøs og troværdig sælger til Trekantområdet og Fyn, som er vild med at sætte sig ind i kundernes forretning. Du er verdensmester til at dele din viden om kunderne med teamet på 7 kollegaer. Med dit vindende væsen, engagement og strukturerede måde at arbejde på, får du succes. Vigtigst – du ELSKER salg i alle dets facetter!