SOCIALØKONOMISK DESIGNVIRKSOMHED

Vi giver tøj, kostumer, møbler og rum nyt liv og nye funktioner


Superwerk er en Socialøkonomisk Virksomhed som sælger, restaurerer og redesigner genbrugstøj, møbler og kostumer i en charmerende fabriksbygning i Odense. Superwerk laver desuden bestillingsopgaver i forbindelse med design af rum og objekter til virksomheder, institutioner og privatpersoner.  

Superwerk er tilknyttet KFUM’s Sociale Arbejde og er tidligere kendt under navnet KoFaUM design.

Superwerk udspringer af KFUM Genbrug Odense, der siden 1995 har haft kontanthjælpsmodtagere i aktivering, både straksaktivering og afklaring af de helt unge, og senere alle aldersgrupper og nationaliteter. Sammen med Superwerks professionelle designere og faglærte håndværkere, udvikler og producerer deltagerne tøj, kostumer, møbler og rum af høj kvalitet. Virksomheden er miljøvenlig og arbejder med genbrug i fem værksteder: butik og tøjsortering, træværksted, malerværksted, møbelpolstring, værksted for tekstil, beklædning og kostumer.

Superwerk er en arbejdsplads, hvor mennesker genvinder selvrespekten og livskvaliteten – og opnår personlige, sociale og faglige kompetencer, som er vigtige i en professionel arbejdssituation.

Det været en ”win-win-situation” at hjælpe Kamala.


- AABO i Svendborg har fastansat Kamala i fleksjob.

Læs mere
“I KFUM’s Sociale Arbejde glæder vi os over det nye samarbejde, som forener det bedste fra flere verdener om en indsats for mennesker, der har brug for støtte til at komme videre i uddannelse eller arbejde.”

Morten Skov Mogensen, generalsekretær, KFUM’s Sociale Arbejde.

Invitation til inspirations oplæg om MANGFOLDIGHEDSLEDELSE


Mangfoldighedsledelse – anvendelse af menneskelige forskelligheder. Identificere og forstå kulturforskelle. IGU – ny uddannelses mulighed for flygtninge og indvandrere

Læs mere

Mamoun og Hamse som ekstra hænder på Trioplast


Mamoun Haj Mohamad er en af de 38 flygtninge, som er startet i en integrationsuddannelse i Nyborg. De næste to år er han i praktik ved Trioplast i Nyborg. Foto Birgitte Carol Heiberg

Læs mere

SUPERWERK PÅ VEJ MOD NYE MÅL


Den socialøkonomiske virksomhed Superwerk A/S er flyttet til nye lokaler i Kildemose City, Kildemosevej 11A i Odense.

Læs mere

Modtag nyheder

Få nyheder fra Ramsdal Gruppen direkte i din indbakke

Ledige jobs


Risk & Security Manager hos Loomis (UDLØBET) Taastrup

Loomis er den ubestridte specialist i kontanthåndtering, og det er målsætningen at være den globale markedsleder inden for kontanthåndtering for både detailhandelen, banker og det øvrige erhvervsliv.

Truckføre til verdensomspændende firma Taastrup

Til vores kunde i Taastrup, søger vi til dagsholdet en frisk truckføre som har god erfaring med kørsel af rækketruck.