SOCIALØKONOMISK DESIGNVIRKSOMHED

Vi giver tøj, kostumer, møbler og rum nyt liv og nye funktioner


Superwerk er en Socialøkonomisk Virksomhed som sælger, restaurerer og redesigner genbrugstøj, møbler og kostumer i en charmerende fabriksbygning i Odense. Superwerk laver desuden bestillingsopgaver i forbindelse med design af rum og objekter til virksomheder, institutioner og privatpersoner.  

Superwerk er tilknyttet KFUM’s Sociale Arbejde og er tidligere kendt under navnet KoFaUM design.

Superwerk udspringer af KFUM Genbrug Odense, der siden 1995 har haft kontanthjælpsmodtagere i aktivering, både straksaktivering og afklaring af de helt unge, og senere alle aldersgrupper og nationaliteter. Sammen med Superwerks professionelle designere og faglærte håndværkere, udvikler og producerer deltagerne tøj, kostumer, møbler og rum af høj kvalitet. Virksomheden er miljøvenlig og arbejder med genbrug i fem værksteder: butik og tøjsortering, træværksted, malerværksted, møbelpolstring, værksted for tekstil, beklædning og kostumer.

Superwerk er en arbejdsplads, hvor mennesker genvinder selvrespekten og livskvaliteten – og opnår personlige, sociale og faglige kompetencer, som er vigtige i en professionel arbejdssituation.

Line var ledig i tre år: Jobgaranti var en gulerod


Line Skaaning Nielsen er nu blevet fastansat som serviceassistent på Bording Skole.

Læs mere
“I KFUM’s Sociale Arbejde glæder vi os over det nye samarbejde, som forener det bedste fra flere verdener om en indsats for mennesker, der har brug for støtte til at komme videre i uddannelse eller arbejde.”

Morten Skov Mogensen, generalsekretær, KFUM’s Sociale Arbejde.

Radio indslag om Elite Miljø & Ramsdal Gruppen


Ramsdal Gruppens arbejde, nævnes i et radioindslag, omkring jobgaranti.

Læs mere

Offentlig Privat Innovationssamarbejde skaber økonomisk og menneskelig værdi!


Dette er historien om, hvordan en kommune og en virksomhed gik sammen om at træne langtidsledige borgere til varigt job og på én gang sparede millioner af kroner, vendte ledighed til loyal og specialiseret arbejdsstyrke og skabte værdi og livskvalitet for det enkelte menneske. Det er historien om en ekstraordinær indsats og om, hvad tætte strategiske samarbejder mellem det offentlige og private kan føre med sig både økonomisk og menneskeligt. Og så er det historien om, at det ganske enkelt ikke kan betale sig, ikke at engagere sig i innovationssamarbejder på tværs af sektorer.

Læs mere

Superwerk har lagt kursen om


Lisa Lundin er en af de unge, der kommer på ret køl ved at arbejde på den socialøkonomiske virksomhed Superwerk.

Læs mere

Modtag nyheder

Få nyheder fra Ramsdal Gruppen direkte i din indbakke

Ledige jobs


Servicemedarbejder til sy-opgave Kerteminde

Vi tilbyder principielt at udføre alle slags små opgaver, medvirke ved længerevarende produktionsopgaver, pakkeopgaver og lignende. Vi er kendte for en stor fleksibilitet og en høj kvalitet i opgaveløsningerne, og vi leverer altid tingene til aftalt tid.

Projektleder søges til Balco Kontech Altaner Hvidovre

Vil du indgå i et udadvendt og effektivt team som er præget af engagement, stærk faglighed og en hverdag hvor der skabes gode resultater og der grines undervejs? Ramsdal Profil Match søger på vegne af Balco Kontech Altaner, en struktureret og dygtig Projektleder med en stærk faglig og byggeteknisk profil til en spændende og dynamisk virksomhed i vækst.