spacer.png

Velkommen til Ramsdal Profil Match

Vi står klar med de rigtige medarbejdere - når I har brug for dem! Ring til os på +45 3332 3314

Profil Match

Et tæt team, personligt engagement & altid løsningsorienteret


Med faste kunder siden vores start i 2001 har Profil Match haft stor succes som vikarbureau med vikarløsninger og rekruttering af medarbejdere inden for lager, produktion og kontorområdet.

Ihærdigheden har indtil videre givet Børsens gazellepris 3 gange samt AAA (triple A) - den højeste kreditvurdering siden 2007. Som medlem af Dansk Industri har Profil Match valgt at forpligte sig til ordnede forhold overfor såvel kunder, som vikarer.

For vikarer

Bliv registreret som vikar og login i Ramsdal Profil Match's emnebank.

Meld dig som vikar Login for vikarer

Aktivering med jobgaranti


Aktiveringstilbud med jobgaranti? Det er virkelighed med det aktiveringstilbud Virksomhedsporten i Ikast har oprettet i samarbejde med COOR Facility Management.

Læs mere

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vikarløsninger Rekruttering

En solstrålehistorie i Gudme


Ea Susanne Sørensen er efter en hård periode som ledig med lange, uforløste praktikforløb nu landet i en drømmestilling hos Gudme Slagteri. Her er der ingen dumme spørgsmål, og der bliver taget hensyn til Eas specifikke behov.

Læs mere

Virksomhedsporten har indgået aftale med Tønder Kommune


Virksomhedsporten har indgået aftale med Tønder Kommune om etablering af en ny afdeling i Tønder pr. 1. maj 2016.

Læs mere

Modtag nyheder

Få nyheder fra Ramsdal Gruppen direkte i din indbakke

Ledige jobs


Sales Consultant - til Sjælland Region Hovedstaden

Vi søger en ambitiøs og knalddygtig Sales Consultant til Sjælland. Du skal være vild med at sætte dig ind i kundernes forretning, du skal være uofficiel verdensmester i at dele din viden om kunderne med os, dine kommende kollegaer, og du skal med dit vindende væsen, engagement og din strukturerede måde at arbejde på, opnå succes sammen med os.

Vi søger en kundeservicemedarbejder til vores økonomiafdeling København K

Søger du et job, hvor kundeservice og lettere regnskabsopgaver er omdrejningspunktet? Et job, hvor du i tæt samarbejde med dine kollegaer altid leverer det bedste resultat og den bedste oplevelse for vores kunder? Så bliv vores nye kollega!