Andet Print

Truckfører til mangfoldig og international virksomhed i Måløv

Har du erfaring med truckkørsel? Kunne du tænke dig at arbejde i en virksomhed, hvor personale- og miljøpolitik sættes øverst på listen? En mangfoldig virksomhed, hvor kollegaer hjælper hinanden og der er højt til loftet? Så bliv truckfører for vores kunde i Måløv.


Gode arbejdsopgaver – glade medarbejdere

Din kommende arbejdsplads ligger i Måløv, hvor dine kommende kollegaer trives med arbejdsopgaver, såvel som virksomhedens overordnede målsætninger og personalepolitik. Blandt dine kommende arbejdsopgaver vil blandt andet være pluk og pakke-opgaver på lagret. Opgaverne udføres på truck. Desuden forventes det, at:

  • Du har truckcertifikat og erfaring med kørsel af truck
  • Stablerkort, og erfaring med brug af stabler
  • Er ansvarsbevidst – både på egne, men også på andres vegne
  • Taler og forstår engelsk

Arbejdstid

Der er tale om et vikariat, dog med muligheder for efterfølgende forlængelse eller fastansættelse. Der arbejdes fra kl. 06.00-14.00 mandag til fredag.

Der er opstart hurtigst muligt – hvorfor der også afholdes samtaler løbende.

Virksomheden

Virksomheden er mere end 100 år gammel og drives som et familieforetagende, hvor det nu er fjerde generation, der står ved roret. Virksomheden er et designhus, der primært står bag ting til hjemmet, særligt til køkkenet, hvor deres ikoniske design gør det let genkendeligt. Virksomhedens produkter er internationalt anerkendt og forhandles over det meste af verden.

Der er cirka 60 ansatte i virksomheden.

Lyder det ikke meget godt?

For at søge stillingen kan du oprette en profil på vores hjemmeside https://ramsdalpt.peopletrust.dk/candidate/ og tilføje dit CV og ansøgning.

Du kan også sende os en videoansøgning eller dit CV med billede til truck@profilmatch.dk mærket "Måløv".

Inviteres du til en samtale, vil du blive bedt om at fremvise en kopi af din straffeattest.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på 56 66 06 86.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.