Fuldtid Print

Svejser søges til stabil virksomhed i Kolding

Vores kunde i Kolding har travlt og er derfor på udkig efter en ny, dygtig svejser til at indgå i deres produktionsteam.

 

Virksomheden

Vores kunde er en dansk virksomhed, som blev grundlagt i 1084. Siden er virksomheden ekspanderet og har nu kontorer i hele verden. Virksomheden producerer specialfremstillede varmevekslere, og har stor succes med at udvikle nye produkter, som supportere varmevekslerne, f.eks. pumper. 

I virksomheden er der en god og sund arbejdsmoral, og medarbejderne trives. Der sættes stor pris på ansvarlighed, arbejdsomhed og engagement – og medarbejderne værdsættes for deres arbejdsindsats og loyalitet til firmaet. Det er et team af proaktive og selvkørende medarbejdere, som forstår at stå sammen for at få arbejdet udført og videreføre virksomhedens succes.

Dit nye job

Du kommer til at indgå i virksomhedens produktionsteam, som står for konstruktion af de forskellige artikler der sælges i virksomheden.

Hovedsagligt vil du komme til at arbejde med opbygning af køle- og varmevekslere. Du vil skulle svejse dele i både sort metal og rustfrit stål. 

Der er tale om et længerevarende vikariat med mulighed for fastansættelse efterfølgende. Arbejdstiderne er mandag-torsdag kl. 15:25-00:40

Opstart: Hurtigst muligt

Der afholdes løbende samtaler og vi bestræber os på, at ansætte den rigtige kandidat hurtigst muligt.

Hvem er du?

For at blive en del af dette stærke team, lægges der vægt på at du:

  • Har erfaring med smede/svejse arbejde – særligt erfaring med tyndplader (1mm) er en fordel, men ikke et krav
  • Er ansvarlig, arbejdsom og en selvstarter
  • Er fleksibel, hjælpsom og en god kollega

Ansøgning

Send os din ansøgning samt cv med billede til kolding@profilmatch.dk Venligst mærk mailen "Svejser Kolding".

Har du yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent David Linnet på telefon 27 53 27 43.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.