Fuldtid Print

Oplevelsesrig fuldtidsstilling som "professionel vikar"

Vi søger lige nu to "professionelle vikarer" til spændende og alsidige stillinger. Vi søger én fra Vejle og sydpå, og én fra Horsens og nordpå.

Hos Ramsdal Profil Match leder vi lige nu efter to fleksible lager- og produktionsmedarbejdere, der er klar på en anderledes og oplevelsesrig hverdag, til en spændende fast ansættelse.

En atypisk jobbeskrivelse

Jobbet er ikke en standardløsning eller et ensidigt vikariat.

Vi er nemlig på udkig efter to fleksible og energiske lager- og produktionsmedarbejdere med truckcertifikat, som er klar på en fastansættelse som ”professionel vikar”. To dage bliver sjældent ens, og jobbet binder sig ikke til én bestemt kunde. Du bliver fastansat hos Ramsdal Profil Match, som en "flyver", dvs. vi sender dig ud til forskellige kunder for at lukke akutte opgaver. Kunderne er geografisk placeret enten fra Horsens og nordpå, eller fra Vejle og sydpå. Du bliver ansat på en fuldtidskontrakt, og er derfor garanteret 37 timers arbejde om ugen, selvom opgaverne er uforudsigelige og mangeartede.

For at få succes i denne stilling, forventer vi, at du:

 • Har truckcertifikat og erfaring med truckkørsel
 • Har egen bil til rådighed
 • Er fleksibel i forhold til arbejdstid og -sted
 • Er åben og klar til lager- og produktionsarbejde
 • Besidder en god og høj arbejdsmoral
 • Har lyst til en anderledes og alsidig hverdag

Dine mangfoldige arbejdsopgaver og alsidige hverdag

Jobbet vil bestå af produktions- og lagerarbejde, heraf særligt kørsel med truck. Det er derfor vigtigt, at du har et gyldigt truckcertifikat og erfaring med truckkørsel. Foruden truckopgaver, vil arbejdsopgaverne blandt andet omfatte opfyldning, aflæsning, pluk og pak, containertømning, montage og en masse andet, som tilkommer løbende. Jobbet kan udarte sig som enten dags-, aften- eller natarbejde, hvor der selvfølgelig afregnes efter gældende takster for tillæg.

Fordi stillingen er så varierende i opgavebeskrivelse, geografisk og tidsinterval, er det ekstremt vigtigt, at du er fleksibel og indstillet på disse vilkår.

Vi tilbyder:

 • En oplevelsesrig hverdag
 • Grundløn på 140,05 kr. pr. time, ekskl. tillæg
 • Mulighed for højere løn ved aften- og natarbejde
 • En garanteret arbejdsuge på 37 timer
 • Respekt og forståelse for den rolle, du skal udfylde

 

Opstart: Hurtigst muligt

Samtaler vil blive afholdt løbende.

Ønsker du en hverdag med oplevelser og forskellige arbejdsopgaver?

Du kan sende os en video- eller skriftlig ansøgning med dit CV og billede til js@ramsdalgruppen.dk. Er din ansøgning til jobbet fra Horsens og nordpå, mærk ansøgningen ”Nord”. Er ansøgning til Vejle og sydpå, mærk da ansøgningen "Syd".

Inviteres du til en samtale, vil du blive bedt om at fremvise en kopi af din straffeattest.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte John Sylvester på 42174660.