Fuldtid Print

Kommunikationsmedarbejder

Pålsson Arkitekter AS har over 30 års erfaring med en bred vifte af rådgivningsopgaver indenfor energi- og boligrenovering, nybyggeri, transformation samt fremtidssikring af eksisterende boligbebyggelser og uderum.

 

Pålsson Arkitekter AS vækster og søger nye medarbejdere. Vi arbejder med en bred vifte af opgaver inden for renovering og modernisering, nybyggeri og transformation. Vi har travlt, med flere spændende projekter på vej, og søger derfor tre nye kollegaer til at indgå i livet på tegnestuen. Udover en Kommunikationsmedarbejder, søger vi også en Byggeleder og en Projekterende medarbejder – se gerne særskilte jobannoncer.


Kommunikationsmedarbejder:
Har du en kærlighed for arkitektur og fornyelse af byens hjerterum og er du passioneret, kreativ og kan formidle et indhold med højt teknisk LIX tal til noget læsbart og interessant? Som kommunikationsmedarbejder hos Pålsson Arkitekter kan du udfolde dine formidlende evner om arkitektur, rum og mennesker. Dine opgaver er delt i mellem faglig formidling og kommunikation til lægfolk, herunder ansøgning om prækvalifikation, udarbejdelse af tilbudsmateriale, artikler, salgsbrochurer og beboerkommunikation. Herudover vil du også være med til at formulere vores profil, referencer og vision for virksomheden igennem vores sociale medier og er med til opbygge indhold på vores nye hjemmeside. Du kommer til at have en stor kontaktflade med dine kolleger og have fingeren på pulsen ift. nuværende og kommende projekter på tegnestuen. Du vil være en ”go to person” med alt indenfor kommunikation i virksomheden og skal skabe en rød tråd i hvordan vi præsenterer os som virksomhed udadtil. Du vil indgå i vores kommunikationsteam, hvor du meget hurtigt oparbejder dig dine egne ansvarsområder indenfor planlægning og formidling af de kommunikative opgaver.


Dine kvalifikationer:
- Du har en relevant akademisk uddannelse indenfor kommunikation
(eller byggeteknisk uddannelse med kommunikation som hovedkompetence)
- Du har en kreativ tankegang og brænder for at fortælle den gode historie
- Du kan tage selvstændigt ansvar og kan håndtere til tider stramme deadlines
- Du bestrider dansk skriftligt på ekspertniveau og kan formidle dette
- Du har gerne relevant erfaring fra rådgiver- og/eller entreprenørvirksomhed
- Du har gerne en byggeteknisk interesse eller baggrund og forståelse for vores produkter
- Du har gerne kendskab til skrivning af tilbud og overvågning af udbud
- Du har gerne kendskab til Adobe CS og MS Office


Vi tilbyder:
Et udfordrende job i en ambitiøs virksomhed med klare mål og et kompetent og motiverende arbejdsmiljø. Hos Pålsson Arkitekter får du stor indflydelse på egne arbejdsopgaver og får gode muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt. Vi har en dynamisk og agil organisation som giver korte beslutningsprocesser. Du får et stort grundlag for selv at tage beslutninger, og ikke skulle vente på en langtrukken procedure. Vi vægter arbejdsglæde højt og understøtter og udvikler hinanden gennem vidensdeling, program for efteruddannelse, inspirationsrejser, faglig sparring og godt samarbejde. Som ny medarbejder bliver du del af et humoristisk og meget kompetent team på 15 ildsjæle. Vi tilbyder en attraktiv løn og pension, afstemt efter kvalifikationer. Du får en arbejdsuge på 37 timer inkl. betalt frokost. Arbejdsugen afsluttes med en kort fredag, som ofte kombineres med hyggelige og sjove firmaarrangementer.


Ansøgning:
Ramsdal Profil Match Rekruttering assisterer ved udvælgelsen og vil varetage alle henvendelser vedr. stillingen.Fremsend en motiveret ansøgning med vedhæftet CV og billede, mærket ”Pålsson Kommunikation” til: nytjob@profilmatch.dk. Hvis du har spørgsmål ringer du til Chefkonsulent hos Ramsdal Profil Match Rekruttering, Mikkel Kornerup på telefon: 2753 2719. Vi tager løbende relevante ansøgere ind til samtale.

Pålsson Arkitekter AS har over 30 års erfaring med en bred vifte af rådgivningsopgaver indenfor energi- og boligrenovering, nybyggeri, transformation samt fremtidssikring af eksisterende boligbebyggelser og uderum. Vi leverer kvalificeret arkitekt- og byggetekniskrådgivning til en lang række af almene, offentlige og private kunder og udfører såvel arkitektsom totalrådgivning i tæt samarbejde med anerkendte ingeniørfirmaer. Vi vægter respekten for den eksisterende bygningsmasse højt i vores arkitektoniske tilgang og er stærke i samspillet mellem bygherre, slutbrugere og øvrige samarbejdspartnere i byggeprocessen.