Fuldtid Print

Direktør til virksomhed i vækst

Kan du samle, udvikle og motivere organisationen? Er du den visionære leder, som kan bidrage til at udvikle strategien for derefter at eksekvere den som aftalt? Har du dokumenterede resultater som leder fra en virksomhed i servicebranchen eller lignende branche? Hvis ja - så har vi et spændende og udfordrende job til dig.

 

Hvem er vi?

Vi er et landsdækkende vikar- og rekrutteringsfirma med 16 års succes på bagen. Stærke værdier og et tæt samarbejde, hvor "kunden er kongen" har bragt os frem i en førerposition, når det drejer sig om at opfylde kundernes forventninger til høj kvalitet og fleksible løsninger. Udsving i aktiviteterne indenfor både det faglærte, det ufaglærte og det administrative område giver os mulighed for at sikre kunderne gode muligheder for at optimere deres forretning.

Ramsdal Profil Match er resultatet af en succesfuld sammenlægning i 2015 af Ramsdal Vikar & Rekruttering og Profil Match. Vi er en del af Ramsdal Gruppen, som er et danskejet konsulenthus, der tilbyder opgaveløsninger inden for hele Human Resource området.

Vores fokus er at være en attraktiv og spændende arbejdsplads, som sikrer bundlinje og effektivisering af vores aktiviteter. Aktuelt er vi gang med at implementere et nyt it-system, vi foretager organisatoriske tilpasninger, og vi er endvidere i færd med at indarbejde vores seneste opkøb (Plus Job) som en del af vores samlede virksomhed.

I Ramsdal Profil Match er vi i øjeblikket 25 dedikerede medarbejdere, fordelt med 7 medarbejdere vest for Storebælt og 18 i København. Med købet af Plus Job vil antallet af medarbejdere i vores samlede vikarforretning blive forøget betydeligt. 

Spændende udfordringer

Du vil få det overordnede ledelsesmæssige ansvar for Ramsdal Gruppens samlede vikarforretning med det primære arbejdssted på vores kontor i København.

Du får direkte reference til koncernchefen i Ramsdal Gruppen, og du indgår som et aktivt medlem af koncernens direktion.

Med afsæt i virksomhedens strategiske målsætninger, stærke kultur og værdier, bliver din vigtigste opgave at sikre vikar- og rekrutteringsforretningens fortsatte positive udvikling.

Dine opgaver vil først og fremmest være:

 • overordnet ledelse og strategisk udvikling af selskabet
 • udvikling og motivation af virksomhedens ledere og medarbejdere generelt
 • strategisk udvikling af eksisterende og nye forretningsområder
 • vedligeholdelse og udbygning af relationer til såvel eksisterende som nye kunder
 • styring og opfyldelse af de aftalte økonomiske målsætninger

Den optimale profil til jobbet

Vores nye direktør er en stærk forretnings- og markedsorienteret leder, der har erfaring fra en overordnet lederfunktion i servicebranchen med dokumenterede resultater.

Det er vigtigt, at du er resultatorienteret, har gennemslagskraft og en motiverende ledelsesstil, som ledere og medarbejdere har lyst til at følge. 

Derudover lægger vi vægt på, at du:

 • har erfaring med strategisk udvikling og forandringsprocesser
 • er en rollemodel og kulturbærer
 • udstråler energi og positivitet
 • har en høj arbejdskapacitet
 • besidder stærke kommunikative evner på dansk og engelsk
 • har relevant teoretisk uddannelse på bachelor niveau
 • forstår arbejdsmarkedet og hvordan udbud og efterspørgsel løbende ændres

Udvikling, udfordringer og muligheder

Vi tilbyder dig en krævende og udfordrende stilling og en karriere med mange interessante muligheder. Som medlem af Ramsdal Gruppens direktion får du mulighed for at påvirke den strategiske agenda for organisationen i tæt samarbejde med bestyrelsen, og du får dermed stor indflydelse på rammerne for Ramsdal Gruppens fremtid.

Interesseret

Er du interesseret i at søge jobbet, er du velkommen til snarest at sende ansøgning og CV mrk. ”Direktør” til berit@profilmatch.dk Vi arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen hurtigst muligt, hvorfor vi ikke arbejder med ansøgningsfrist. Du er altid velkommen til at kontakte os for nærmere oplysninger om, hvor i processen vi befinder os.

Annoncen genindrykkes løbende på diverse jobportaler. Dette er ikke udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra, men betyder derimod, at der fortsat arbejdes på at finde vores nye medarbejder.

 

Berit fra Profilmatch

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør Berit Lauridsen på tlf. 81 10 34 23 eller 40 25 16 95.

Alle henvendelser vil blive behandlet fortroligt.