Fuldtid Print

Direktionsassistent - med oplagte karrieremuligheder

Ramsdal Gruppen er et danskejet konsulenthus, der leverer løsninger inden for hele Human Resource området til både offentlige og private virksomheder. Vi tilbyder fleksible og individuelle løsninger i overensstemmelse med vore kunders konkrete behov inden for rekruttering og udvælgelse af ledere og specialister, vikarydelser, organisationsudvikling og opgaver som anden aktør på beskæftigelsesområdet.


På beskæftigelsesområdet arbejder vi tæt sammen med kommunernes jobcentre om en række beskæftigelsesfaglige løsninger i relation til de borgere, som i øjeblikket står udenfor arbejds-markedet, og vi har desuden en ambitiøs målsætning om at markere os som én af de private virksomheder, der vækster mest inden for det socialøkonomiske område.

Vi har en klar vækststrategi, og især direktøren for de driftsselskaber, som primært løser opgaver inden for hele beskæftigelsesområdet, og som har det overordnede ansvar for udvikling og drift af vores socialøkonomiske virksomheder, har brug for en væsentlig aflastning i det daglige arbejde, så vi kan fortsætte den positive udvikling på de enkelte forretningsområder.

Derfor søger vi en direktionsassistent, der efter en indkøringsperiode gradvist kan aflaste vores direktør og påtage sig forskellige opgaver efter nærmere aftale i et eller flere af vores driftsselskaber. Opgaverne bliver afvekslende, og tilpasset dine særlige ønsker og kompetencer – sandsynligvis med fokus på nogle af følgende områder: Projektledelse, driftsledelse af produktionsenheder, beskæftigelsesfaglig udvikling og organisationsudvikling. Arbejdsstedet er vores hovedkontor i Kolding, men du vil ofte være på farten, og besøge vores afdelinger i hele landet.

Er du hurtig på tasterne og dygtig til at formulere dig?
Du skal medvirke til at kvalitetssikre vores skriftlige rapporter og udarbejde kvartalsrapporter til de jobcentre, vi samarbejder med. Du skal desuden bidrage til vores udformning af skriftlige tilbud i forbindelse med licitationer og dokumentation i forhold til nye projekter. Gode kommunikative egenskaber er derfor en forudsætning.

Arbejder du fleksibelt og målrettet?
Vi leder efter en engageret og selvstændig person, der motiveres af at skabe resultater på egen hånd og gennem andre. Vi forventer, at du evner at tilpasse din arbejdsdag efter direktørens kalender. Høj grad af fleksibilitet og et højt energiniveau vil karakterisere den rette kandidat.

Er du relationsskabende og troværdig?
Vores nye kollega skal på sigt ideelt set kunne aflaste direktøren og den øvrige del af organisationen inden for principielt alle områder. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at nå dine mål gennem ledelse og udvikling af fagligt dygtige og engagerede medarbejdere. Du skal være et åbent og nysgerrigt menneske, og du skal vide, at udstråling og begejstring er kodeord for os.

Har du en videregående uddannelse og interesse for HR-området?
Vi ser gerne ansøgere med uddannelse på såvel bachelor- som kandidatniveau. Du skal have interesse for HR-området – og du er nysgerrig på beskæftigelsesområdet, som traditionelt er et område med meget skiftende markedsmuligheder for private aktører – og du kan se mulighederne for at skabe nye løsninger på beskæftigelsesområdet.
Der er gode karrieremuligheder hos os, uanset om du motiveres af faglige udviklingsprocesser, ledelsesmæssig indflydelse eller udvikling gennem praksislæring.

Vil du vide mere?
Du kan læse mere om os på www.ramsdalgruppen.dk
Ramsdal Gruppen er en røgfri arbejdsplads.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset alder, køn, etnisk herkomst mv.
Ansøgning sendes via mail til ans@ramsdalgruppen.dk senest onsdag den 15. oktober 2018 kl. 12.00.