Fuldtid Print

Byggeleder

Pålsson Arkitekter AS har over 30 års erfaring med en bred vifte af rådgivningsopgaver indenfor energi- og boligrenovering, nybyggeri, transformation samt fremtidssikring af eksisterende boligbebyggelser og uderum.

 

Pålsson Arkitekter AS vækster og søger nye medarbejdere. Vi arbejder med en bred vifte af opgaver inden for renovering og modernisering, nybyggeri og transformation. Vi har travlt, med flere spændende projekter på vej, og søger derfor tre nye kollegaer til at indgå i livet på tegnestuen. Udover en Byggeleder, søger vi også en Projekterende medarbejder og en kommunikationsmedarbejder – se gerne særskilte jobannoncer.


Byggeleder:
Brænder du for arkitektur med respekt for oprindelige detaljer? Ønsker du følelsen af stolthed ved at passere et af dine projekter og vide, at der er sat en ære i at skabe løsninger af høj kvalitet, funktionalitet og æstetik? Som Byggeleder får du ansvaret for at lede og koordinere større og mindre projekter gennem alle faser fra opstart til endt udførelse. Du vil styre processen og koordinere projektering, gennemføre entrepriseudbud, føre fagtilsyn, styre kvalitet, tid og økonomi samt koordinere med tilknyttede underrådgivere – alt i samarbejde med gode kolleger. Du vil have den primære kontakt til bygherren og vil være dennes ambassadør hele vejen mod målet om at skabe gode, kvalitative og velgennemførte renoverings- og boligprojekter.


Dine kvalifikationer:
- Du har en relevant byggeteknisk uddannelse (f.eks. arkitekt, bygningskonstruktør eller ingeniør)
- Du har min. 5 års væsentlig og relevant erfaring fra rådgiver- og/eller entreprenørvirksomhed
- Du kan lede et projektforløb med drive og engagement og tør tage ansvar
- Du har gode kommunikationsevner på dansk - både skriftligt og mundtligt
- Du har gode sociale og faglige kompetencer og arbejder godt selvstændigt såvel som i teams
- Du er skarp på byggeteknik, lovgivning og udbudskrav
- Du har gerne erfaring med at udarbejde tidsplaner og styre sagsøkonomi
- Du har gerne en arbejdsmiljøkoordinatoruddannelse og eventuelt en håndværksmæssig baggrund


Vi tilbyder:
Et udfordrende job i en ambitiøs virksomhed med klare mål og et kompetent og motiverende arbejdsmiljø. Hos Pålsson Arkitekter får du stor indflydelse på egne arbejdsopgaver og får gode muligheder for at udvikle dig – både fagligt og personligt. Vi har en dynamisk og agil organisation som giver korte beslutningsprocesser. Du får et stort grundlag for selv at tage beslutninger, og ikke skulle vente på en langtrukken procedure. Vi vægter arbejdsglæde højt og understøtter og udvikler hinanden gennem vidensdeling, program for efteruddannelse, inspirationsrejser, faglig sparring og godt samarbejde. Som ny medarbejder bliver du del af et
humoristisk og meget kompetent team på 15 ildsjæle. Vi tilbyder en attraktiv løn og pension, afstemt efter kvalifikationer. Du får en arbejdsuge på 37 timer inkl. betalt frokost. Arbejdsugen afsluttes med en kort fredag, som ofte kombineres med hyggelige og sjove firmaarrangementer.


Ansøgning:
Ramsdal Profil Match Rekruttering assisterer ved udvælgelsen og vil varetage alle henvendelser vedr. stillingen. Fremsend en motiveret ansøgning med vedhæftet CV og billede, mærket ”Pålsson Byggeleder” til: nytjob@profilmatch.dk. Hvis du har spørgsmål ringer du til Chefkonsulent hos Ramsdal Profil Match Rekruttering, Mikkel Kornerup på telefon: 2753 2719. Vi tager løbende relevante ansøgere ind til samtale.

Pålsson Arkitekter AS har over 30 års erfaring med en bred vifte af rådgivningsopgaver indenfor energi- og boligrenovering, nybyggeri, transformation samt fremtidssikring af eksisterende boligbebyggelser og uderum. Vi leverer kvalificeret arkitekt- og byggetekniskrådgivning til en lang række af almene, offentlige og private kunder og udfører såvel arkitektsom totalrådgivning i tæt samarbejde med anerkendte ingeniørfirmaer. Vi vægter respekten for den eksisterende bygningsmasse højt i vores arkitektoniske tilgang og er stærke i samspillet mellem bygherre, slutbrugere og øvrige samarbejdspartnere i byggeprocessen.