Fuldtid Print

Booking Koordinator - med det gyldne overblik

Vi søger en ambitiøs og troværdig booking koordinator til vores kontor i København K, som er vild med at sætte sig i kundernes sted og som elsker at levere mere, end det der forventes.

 

Ramsdal Profil Match

Vi er et landsdækkende vikar- og rekrutteringsfirma med 15 års succes på bagen. Stærke værdier og et tæt samarbejde, hvor "kunden er kongen" har bragt os frem i en førerposition når det drejer sig om et højt kvalitetsniveau. Vore kunder samarbejder med os med henblik på at optimere deres forretning når de har udsving i aktivitetsniveauet indenfor det ufaglærte, faglærte og administrative område.

Dit kommende job

Der er tale om en fuldtidsstilling, hvor du kommer til at arbejde fast fra vores kontor i København K sammen med 15 skønne kollegaerJ. Vi arbejder målrettet på at levere mere til vores kunder, end det de forventer. Arbejdsdagene foregår i et højt tempo og er hektiske, foranderlige og fyldt med stor motivation. Når succeserne fejres, er det med hænderne over hovedet!

Sammen med et team på fire andre skal du koordinere og udarbejde planer for, hvordan vores kunders ønsker og behov opfyldes med udvælgelse af vores bedste vikarer til profilen. Du skal derfor være serviceminded fra top til tå over for kunder, såvel som vikarer.

Om du er uerfaren, erfaren eller meget erfaren gør ikke nogen forskel for os, såfremt du kan holde mange bolde i luften, er klar på udfordring og bidrager med både gå-på-mod og humør.  Og så skal du lige kunne gribe boldene, når de falder ned igen.

Dine mangfoldige arbejdsopgaver:

 • Tæt kontakt til vores kunder pr. telefon og mail
 • Udvælge og booke vikarer
 • Håndtering af mail konti
 • Registrering i Excel og CRM system
 • Administrative opgaver forbundet med ovenstående opgaver

Kvalifikationer

 • Du drives af at arbejde med service og administration
 • Du har engagement og motivation til at yde dit bedste
 • Du har en god forståelse for diverse IT-programmer og er fortrolig med Microsoft Office-pakken – særligt Excel
 • Du motiveres af et godt arbejdsmiljø og god kollega-karma
 • Mange af vores vikarer er engelsk talende, det er derfor vigtigt, du taler og skriver engelsk uden besvær
 • Du behøver ikke erfaring indenfor området. Vi oplærer gerne den rette

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Interesseret?

Er du interesseret i at søge jobbet, er du velkommen til at sende ansøgning og CV til martha.ans@profilmatch.dk. Mærk ansøgningen ”Booking Koordinator”.

Har du spørgsmål til jobbet eller annoncen er du velkommen til at kontakte Kundeservicechef Simone Lauridsen på 3379 6795 eller Rekrutteringschef Martha Irving på 8110 3425.

Vi arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen hurtigst muligt, hvorfor vi ikke arbejder med ansøgningsfrist. Du er altid velkommen til at kontakte os for nærmere oplysninger om, hvor i processen vi befinder os.

Stillingsannoncen er publiceret den 26.04.2018.