Fuldtid Print

Beskæftigelsesfaglig medarbejder, 37 timer / uge til afdelingen i Svendborg

Beskæftigelsesfaglig medarbejder, 37 timer / uge til afdelingen i Svendborg

Hvem er vi?

Virksomhedsporten A/S er en socialøkonomisk virksomhed, hvor formålet er at drive virksomhed på markedsmæssige vilkår og med et beskæftigelsesmæssigt perspektiv.

Til afdelingen i Svendborg søger vi nu en beskæftigelsesfaglig medarbejder, fordi vi oplever en positiv udvikling og vækst i mængden af virksomhedens opgaver.

Vi samarbejder med Svendborg Kommune, Langeland Kommune og Ærø Kommune om gennemførelse af udviklings- og afklaringsforløb for særlige grupper af borgere. Borgere med forskellig baggrund får således mulighed for, hos os, at udnytte og udvikle deres ressourcer og arbejdsevne bedst muligt.

Vi løser opgaver for en række private virksomheder – primært rutineprægede opgaver, som vores kunder vælger at outsource.

Opgaven

Dine arbejdsopgaver består hovedsageligt af motiverende og udviklende samtaler samt skriftligt arbejde i forbindelse med progressionsmålinger på de henviste deltagere, virksomheden har i forløb. Du skal endvidere være indstillet på at varetage opgaver af opsøgende karakter over for virksomheder i lokalområdet i forbindelse med etablering af virksomhedspraktikophold for de henviste deltagere.

Du vil blive en del af en organisation, som hele tiden er i stand til at skifte gear, og du vil møde et team af kolleger, der alle brænder for at skabe resultater af høj kvalitet. Du vil i øvrigt altid have mulighed for at få den fornødne sparring og faglige støtte i det daglige arbejde.

Hvem er du?

  • Du har en relevant socialfaglig uddannelse og en vis erhvervserfaring
  • Du har erfaring i at arbejde med udsatte ledige
  • Du har et vist kendskab til lovgivningen på beskæftigelsesområdet
  • Du har mod på at tage kontakt til virksomheder med henblik på at indgå praktik- og jobaftaler
  • Du er tillidsvækkende, empatisk og loyal
  • Du er en god rollemodel for vores forløbsdeltagere, og du har drive og gejst, der smitter
  • Du trives med at have mange bolde i luften på én gang og har et godt overblik
  • Du er samtidig et ordensmenneske med gode IT-færdigheder
  • Du er mødestabil – og klar til at yde en særlig indsats, når det er nødvendigt
  • Du har kørekort til personbil

Flere oplysninger

Du er velkommen til at indhente flere oplysninger om jobbet hos beskæftigelsesfaglig konsulent Ea Vester på tel. 2523 0721

Ansøgningsfrist

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi indkalder løbende egnede kandidater til samtale. Vi opfordrer derfor alle interesserede kandidater til at søge hurtigst muligt - uanset alder, køn og etnisk herkomst. Ansøgningsfrist

Ansøgning sendes pr. mail til ans@ramsdalgruppen.dk

– senest mandag 22. januar 2018.