Andet Print

Attraktiv stilling for truckfører til vel- og anerkendt trælast i Grindsted

Vil du have et job, hvor passion for virksomhedens service og opgaver er en del af hverdagen? Hvor produkterne du arbejder med, faktisk gør en forskel og kan ses i nærmiljøet? En stilling, hvor virksomhed og arbejdsopgaver går hånd i hånd mod det bedste? Så har vi jobbet til dig!


For vores kunde i Grindsted, søger vi lige nu kompetente truckførere.

Arbejdsopgaver

På lagret i Grindsted skal du, sammen med dit team, udføre en masse forskellige lageropgaver og dermed håndtere den daglige arbejdsgang og orden. En stor del af jobbet vil blive udført på truck, men der vil forekomme fysisk arbejde, blandt andet med håndtering af lods- og læsning. Virksomheden distribuerer alle slags materialer og løsninger til byggepladser, hvor du i varemodtagelsen hovedsageligt skal beskæftige dig med trælast. På lagret forefindes både eksport og import, hér primært til nærområdet. I dit kommende job skal du derfor både klargøre og udføre udgående-, såvel som indgående transport. Du vil desuden være i kontakt med både kunder, såvel som fragtmænd og andre interessenter. På lagret er der en uformel og kærlig tone, hvilket skaber et rigtig godt arbejdsmiljø, hvor alle har mulighed for at komme til orde.

For at kunne udføre jobbet er det derfor vigtigt, at du:

  • Har truckcertifikat
  • Gerne har erfaring med trælast
  • Er serviceminded og klar på at arbejde med et smil på læben
  • Tilgår opgaverne med humor og oprejst pande

Arbejdstider og opstart

Vi søger lige nu medarbejdere til skiftehold. Ønsker du at arbejde på nathold er dette også en mulighed. 

Der vil være opstart hurtigst muligt. Jobbet er et Try & Hire-forløb, der sikrer en efterfølgende fastansættelse, såfremt der er gensidigt ønske om dette.

Ansøgningsfristen er løbende, lige såvel som vores afholdelse af samtaler.

En global og anerkendt virksomhed

Virksomheden har 17 store forretninger i både Danmark og Grønland, samt en webshop med en landsdækkende og anerkendt leveringsservice. De fleste kunder er professionelle, men andelen af private kunder er stødt stigende, hvor der her udvises en særlig omhyggelighed og gode råd. Fokus er entydigt på at levere den bedste kundeservice. Virksomheden har lagre i hele Danmark, hvorfra der leveres til både erhverv og private, mens der fra back-up lagre på centrale strækninger og lokationer kan handles ’on-the-move’.

I virksomheden, og på lagret i Grindsted, er der højt til loftet og et gennemtrængende fokus på professionel rådgivning og godt humør. Alle samarbejder om målsætninger og for at skabe det bedste arbejdsmiljø.

Er dette dit nye job?

For at søge stillingen kan du oprette en profil på vores hjemmeside https://ramsdalpt.peopletrust.dk/candidate/ og tilføje dit CV og ansøgning. Du kan også sende os en videoansøgning eller dit CV med billede til kolding@profilmatch.dk.

Ønsker du at søge stillingen, bedes du mærke mailen "Grindsted".

Inviteres du til en samtale, vil du blive bedt om at fremvise en kopi af din straffeattest.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på 75 61 04 53.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.