Titel
Jobbeskrivelse

Vi tilbyder principielt at udføre alle slags små opgaver, medvirke ved længerevarende produktionsopgaver, pakkeopgaver og lignende. Vi er kendte for en stor fleksibilitet og en høj kvalitet i opgaveløsningerne, og vi leverer altid tingene til aftalt tid.

Læs mere

Vil du indgå i et udadvendt og effektivt team som er præget af engagement, stærk faglighed og en hverdag hvor der skabes gode resultater og der grines undervejs? Ramsdal Profil Match søger på vegne af Balco Kontech Altaner, en struktureret og dygtig Projektleder med en stærk faglig og byggeteknisk profil til en spændende og dynamisk virksomhed i vækst.

Læs mere

Vil du være del af en global virksomhed i konstant udvikling med en samlet koncern omsætning på 17 milliarder SEK. Loomis Danmark, beliggende i Taastrup, søger en detaljeorienteret og robust kundeservicemedarbejder, som sammen med sine 5 kollegaer kan levere en enestående kundeserviceoplevelse.

Læs mere

Vil du være del af en global virksomhed i konstant udvikling med en samlet koncern omsætning på 17 milliarder SEK. Loomis Danmark, beliggende i Taastrup, søger en stærk leder, som sammen med sit team, kan udforme og eksekvere en enestående kundeserviceoplevelse.

Læs mere